lördag 28 juli 2012

Tips doppresent

Doppresent

Här hittar du tips doppresent och andra gåvor som du kan ge bort till både pojkar och flickor.

Ett av de mest klassiska doppresenterna är t.ex silversked eller sparbössa. Om du vill ge en mer personlig doppresent kan du få tips på doppresent nedan.

Speldosa - ett originellt tips på doppresent är att ge bort en speldosa från speldosfabriken.se. Välj färg samt motiv på speldosan och välj mellan melodierna Für Elise eller Blinka lilla stjärna.

Nallebjörn - ett annat tips på doppresent är att göra en egen nallebjörn. Välj mellan ett trettiotal olika modeller, välj även ljud/sång samt kläder till nallen. (OBS! butiken finns endast i Malmö)

Sagobok - ytterligare ett populärt tips på doppresent är att göra en personlig sagobok exempelvis på kiddoz.se eller favoritboken.se

Smycke - ingravera barnets namn eller en personlig hälsning, på t.ex alskadebarn.se

Namnmobil - gör en egendesignad namnmobil att hänga i barnvagnen eller på dörren till barnets rum. Välj mellan olika färger på bokstäverna och komplettera med ett hjärta eller en stjärna, på kiddoz.se

Broderi - låt brodera barnets namn på exempelvis en handduk, babyfilt / påslakan eller pyjamaspåse, på kiddoz.se

Barnmöbler - ge bort en personlig barnmöbel från barnmobler.se. Varje möbel är unik eftersom du väljer färg och motiv. Ge exempelvis bort en stol med barnets namn och pirater eller prinsessor på.

Oavsett om du är nära släkting eller en vän till barnets föräldrar uppskattas en personlig doppresent alltid. Hoppas att ovan tips på doppresent hjälper dig hitta något unikt att ge bort.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar